info@infomet.com.tr +90 212 320 08 80 pbx
Salto KS Geçiş Kontrol Sistemi ve Nexudus Paylaşımlı Ofis Yönetim Yazılımı entegrasyonu paylaşımlı ofislerin işletme süreçlerine nasıl yardımcı olur?

Salto KS Geçiş Kontrol Sistemi ve Nexudus Paylaşımlı Ofis Yönetim Yazılımı entegrasyonu paylaşımlı ofislerin işletme süreçlerine nasıl yardımcı olur?

SALTO KS Geçiş Kontrol Sistemi her hangi bir fiziksel sunucuya ihtiyaç duymadan bulutta çalışan, paylaşımlı ofilerde üyelerin akıllı telefonlarını veya bir akıllı anahtarlık / erişim kartını kullanarak çalışma alanınıza girmelerini sağlayan bir erişim kontrol sistemidir.

SALTO KS Geçiş Kontrol Sistemi Nedir?

SALTO KS Geçiş Kontrol Sistemi'ni Nexudus Paylaşımlı Ofis yönetim yazılımı ile entegre ettiğinizde otomatikleştirebileceğiniz işlemlerden bazıları şunlardır:

Esnek çalışma saatleri: Üyelerin ofise günün farklı saatlerinde erişmesini sağlayan farklı fiyat planlarına sahip olmanız gerekir. Örneğin, sabah, öğleden sonra, 7/24, vb. Her iki sistemi de entegre ederek Nexudus ofis alanlarındaki fiyat planlarının her birinin erişim koşullarını Servis kullanıcı hesapları olarak SALTO geçiş kontrol sistemi ile senkronize edebilirsiniz.

Raporlar: Geçiş kontrol sisteminizi Nexedus ile entegre ettiğinizde, kimin gelip ne zaman ve ne zaman geldiğiyle ilgili çok daha iyi bir fikriniz olacaktır.

Kaynaklar: SALTO geçiş kontrol sisteminizi bir Hizmet hesabı olarak Nexudus Spaces hesabınızda yapılandırdığınız Kaynaklarla bağlayabilirsiniz. Bu, Nexudus Spaces üzerinden rezervasyon yapıldığında SALTO geçiş kontrol sisteminde olarak Kaynaklar için erişim anahtarları oluşturabileceğiniz anlamına gelir.

SALTO KS Geçiş Kontrol Sistemini Hizmet hesabı olarak ayarlama

İlk olarak, bu platformların her ikisinde de bir hesap açmanız gerekir. Zaten bir Nexudus Spaces hesabınız varsa ve SALTO geçiş kontrol sistemini çalışma alanınıza entegre etmekle ilgileniyorsanız, satis@infomet.com.tr adresinden veya 0 212 320 08 80 nolu telefonuzdan şirketimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Satış ekibimiz SALTO Geçiş Kontrol Sisteminin özellikleri, sistemi kurmak ve hesabınızı etkinleştirmek için atmanız gereken adımları size anlatacaktır.

Paylaşımlı ofislerde erişim, yani Check-In, Nexudus yazılımındaki Time Passes tarafından yönetilir. Bunlar, ofisinizdeki üyelere istediğiniz erişim haklarını vermek için SALTO Geçiş Kontrol Sistemine Hizmet hesabı olarak bağlamanız gereken öğelerdir. Salto Geçiş Kontrol Sisteminde, Nexudus yazılımında hesabınızda yapılandırdığınız farklı Zaman Geçişleri veya Kaynak türlerini yönetmek ve daha sonra bağlamak için farklı Gruplar kullanabilirsiniz.

Nexudus yazılımında hesabınızda varsayılan olarak yapılandırılmış bazı Zaman Geçişleri bulunur. Örneğin, üyelere ayrı olarak veya bir Ürün veya Fiyat Planı yoluyla satılabilen 24 saatlik Zaman Geçişi, Sabah Geçidi veya Öğleden Sonra Geçişiniz vardır.

Bu gibi durumlarda, bu öğeleri bağlamak istiyorsanız, SALTO Geçiş Kontrol Sisteminde Hizmet hesabı olarak üç grup oluşturmanız gerekir: 7/24 erişimi olan üyeler, sabah erişimi olan üyeler ve öğleden sonra erişimi olan üyeler. Bir üye SALTO Geçiş Kontrol Sistemini kullanarak çalışma alanına giriş yaptığınızda erişim izni veren geçerli bir Zaman Geçişine sahip olup olmadığını kontrol eder. Her iki platform için de etkin bir hesabınız olduğunda, hesapların her birinde bazı ayarları yapılandırmanız gerekir. Aşağıda, her biri için gerekli öğelere bakacağız:

Nexudus ve SALTO sistemlerini nasıl entegre edebilirim?

Salto KS sisteminde, belirli bir kullanıcı grubu için erişim haklarını ayarlayan Grupları ayarlamanız gerekir. Eklendikten sonra, bunları Nexudus Spaces hesabınızda ayarlanan Zaman Geçişlerine veya Kaynaklara bağlayabilirsiniz.

Hizmet hesabı olarak SALTO KS Sisteminde bir Grup (lar) oluşturma

Gruplar: SALTO Anahtarlarınızda bir Hizmet hesabı olarak, Nexudus Alanları ile tümleştirmeniz gereken sayıda grup kurarak, her bir gruba bağlı iş arkadaşlarınıza vermek istediğiniz erişim haklarını gösterir. SALTO Anahtarlarına Hizmet olarak bir grup eklemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları tamamlamanız gerekir. Unutmayın, her erişim türü veya düzeyi için bir gruba ihtiyacınız olacaktır. Normalde, özel ofislerinizin / odalarınızın her biri için, kiraladığınız her toplantı odası için yapılandırılmış bir gruba ve yalnızca ortak alanlara erişimi olan üyeler için genel bir gruba ihtiyacınız olacaktır.

Daha sonra kat planlarınızdaki her ofisi, her toplantı odasını ve her seferinde bu gruplardan birine geçeceksiniz.

Https://home.saltoks.com/app/dashboard/ adresinden SALTO KS Sistemine Hizmet hesabı olarak giriş yapın.

Salto KS Menü Ekranı

Erişim sekmesini tıklayın

Erişim grubu ekleme

"Erişim Grubu Ekle" yi tıklayın

Erişim Grubu ekleme ekranı

Bu örnekte bu gruba "Genel Erişim" adını vereceğiz ve ona "Ana Giriş" kapısını ekleyeceğiz. Grubu kaydedebilmek için en az bir kullanıcı seçmeniz gerekir.

Bu işlemi tekrarlamalı ve gerektiği kadar grup eklemelisiniz. Normalde, özel ofislerinizin / odalarınızın her biri için, kiraladığınız her toplantı odası için yapılandırılmış bir gruba ve yalnızca ortak alanlara erişimi olan üyeler için genel bir gruba ihtiyacınız olacaktır.

Nexudus Spaces hesabınızı ayarlama

Daha önce de belirttiğimiz gibi, erişim hakları Nexudus yazılımında Zaman Geçişleri ile yönetilir. Entegrasyon tamamlandıktan sonra, bunları SALTO KS Sisteminde Hizmet hesabı olarak eklediğiniz Gruplara bağlamayı seçebilirsiniz.

Zaman Geçişleri doğrudan üyelere satılabilir veya hesabınıza eklediğiniz Fiyat Planlarına veya Ürünlere dahil edilebilir. Varsayılan olarak, Nexudus Uzayları hesabınız bir dizi Zaman Geçişiyle ayarlanır.

Nexedus Yazılımı Ekran Ayarları

Üyelere veya kişilere Zaman Geçişleri atama hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Nexudus Bilgi Bankası'ndaki Zaman Geçişleri bölümüne gidin.

Ayarladığınız Fiyat Planlarına Zaman Geçişleri dahil etme hakkında daha fazla bilgi için Fiyat Planları'na gidin.

Hesabınızda oluşturulan Ürünlere Zaman Geçişlerini dahil etme hakkında daha fazla bilgiyi Bilgi Bankası'ndaki Ürünler bölümünde bulabilirsiniz.

Daha önce de belirttiğimiz gibi SALTO KS sistemi ile bir Hizmet olarak alana erişecek olan üyelerin Nexudus Alanları hesaplarında geçerli Zaman Geçişleri olması gerekir.

Nexudus Alanlarını SALTO KS Anahtarlarıyla Hizmet Olarak Bağlama

Zaman Geçişlerini ayarladıktan ve ihtiyacınız olan Fiyat Planlarına veya Ürünlere dahil ettikten sonra, Nexudus Spaces hesabınızı bir Hizmet olarak SALTO Anahtarlarına bağlamanız gerekir. Bunu yapmak için Space Settings> Integrations menüsüne gidin.

Nexudus Salto Entegrasyon Ayarları

Hizmet olarak SALTO Anahtarlarını bulun ve Etkinleştir, Kaydet'i etkinleştirin, devam etmek için SALTO'yu Yapılandır düğmesine tıklayın.

Nexedus Salto Entegrasyonu Yapılandırma Ayarları

Uygulama, Servis kimlik bilgileri olarak SALTO Anahtarlarınızla giriş yapmanızı isteyecektir.

Nexudus Salto Oturum Açma Ekranı

Bir Nexudus Zaman Geçişini SALTO Anahtarlarına Hizmet Grubu Olarak Bağlama

Bir sonraki ekranda Zaman Geçişleri, Kat Planı Öğeleri (Masalar ve Ofisler), Nexudus Alanları hesabınızda ayarlanmış Kaynaklar SALTO Anahtarlarına Hizmet olarak eklediğiniz gruplara bağlanabilirsiniz. Resimde de görebileceğiniz gibi Sabahları Zaman Geçişini Üyelere sabah erişimi ile ve SALTO Anahtarlarında Hizmet Olarak karşılık gelene 7/24 erişimle Üyelere bağladık. İşlemi tamamlamak için Kaydet düğmesine tıklayın.

Nexudus Salto Zaman Çizelgeleri Ayarlama

Bu örnekte, "Ana Giriş" okuyucusu için bir "Giriş Yap" eylemi seçtiğimizi görebilirsiniz, böylece o kapıyı açan üyeler otomatik olarak kontrol edilir. Ayrıca "All Day pass" pasosu olan herkesi SALTO "Main Entrance" grubuna eklemeyi seçtiğimizi de görebilirsiniz. Bu, bu geçişe sahip olan herkesin otomatik olarak bu gruba ekleneceği ve bu nedenle o gruba yerleştirdiğiniz kilitlere erişim izni verileceği anlamına gelir.

Kat Planlarınızdaki her bir öğe için ve kaynaklarınızın her biri için aynı şeyi yapabilirsiniz.

Kat planınızdan bir öğeyi bir salto erişim grubuna bağlarken, o kat planı öğesine bağlı etkin sözleşmesi olan herkes bu gruba eklenir. Bu, ekipler arasında da geçerlidir; bu, ödeme yapan üyenin sözleşmesini kat planındaki bir öğeyle ilişkilendirerek, o kat planı öğesiyle bağlantılı SALTO grubuna o takımdaki herkese erişim izni vereceğiniz anlamına gelir.

Nexudus Salto Kat Planlarını Bağlama

Member/Contact account > Integrations '' Erişim Kartı Kimliği '' alanına Salto etiket numaraları eklenmelidir. Girilen numaranın çevresindeki yeşil kutuyu görmek için enter tuşuna basın> Kaydet